Spotlight

Via deze rubriek brengen wij gevarieerde items in beeld. Zoals gevarieerde tips van ondernemers, ondernemend nieuws of informatie omtrent hippisch gerelateerde evenementen. Heb jij als ondernemer een leuk item dat past in deze rubriek? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij brengen de diverse tips graag onder de aandacht bij paardenliefhebbers en andere geïnteresseerden.

SPOTLIGHT: Ondernemen met de Hippische P’s  I  Tips van Evelien
SPOTLIGHT: Ondernemen met de Hippische P’s I Tips van Evelien

Evelien van Norel omtrent ondernemen met de Hippische P’s: “Als ondernemer is het een uitdaging om je product of dienst goed in beeld te brengen! Bepaal een sterke strategie met behulp van de marketing P’s en presenteer daarbij jouw persoonlijke hippische passie! Jouw bedrijfslogo alleen is niet genoeg voor een ‘sterk merk’, potentiële klanten maken hun aankoopkeuzes op basis van meerdere marketing P’s.”

Lees meer
Ten Damme houtvezel: het ideale stalstrooisel!
Ten Damme houtvezel: het ideale stalstrooisel!

Een goede kwaliteit bodembedekker in de paardenstal neemt veel vocht en nare geurtjes op, maar is ook voor de gezondheid van het paard van groot belang. Ten Damme in Groenlo levert al tientallen jaren houtvezel voor in paardenstallen, en mag zich met recht de specialist op dit gebied nomen.

Lees meer