Spotlight

Via deze rubriek brengen wij gevarieerde items in beeld bij paardenliefhebbers. Heb jij als ondernemer een item dat past in deze rubriek? Neem contact met ons op.

Ten Damme houtvezel: het ideale stalstrooisel!
Ten Damme houtvezel: het ideale stalstrooisel!

Een goede kwaliteit bodembedekker in de paardenstal neemt veel vocht en nare geurtjes op, maar is ook voor de gezondheid van het paard van groot belang. Ten Damme in Groenlo levert al tientallen jaren houtvezel voor in paardenstallen, en mag zich met recht de specialist op dit gebied nomen.

Lees meer
Samen sterk voor hippisch werk
Samen sterk voor hippisch werk

Stel je een maatschappij voor waarin je misschien niet meer op een paard mag zitten. Wat betekent dat voor al onze hippische beroepen? Het raakt niet alleen de ruiter, maar veel meer in onze maatschappij.

Lees meer
Ondernemen met de Hippische P’s  I  Tips van Evelien
Ondernemen met de Hippische P’s I Tips van Evelien

Evelien van Norel omtrent ondernemen met de Hippische P’s: “Als ondernemer is het een uitdaging om je product of dienst goed in beeld te brengen! Bepaal een sterke strategie met behulp van de marketing P’s en presenteer daarbij jouw persoonlijke hippische passie! Jouw bedrijfslogo alleen is niet genoeg voor een ‘sterk merk’, potentiële klanten maken hun aankoopkeuzes op basis van meerdere marketing P’s.”

Lees meer
0