Voor het Hippisch Netwerkevent op 22 oktober 2022 in Enschede hebben we diverse onderwerpen en inspirerende gastsprekers uitgenodigd. Met het onderwerp rondom de ontwikkeling van paardenklinieken komen we ook weer op het thema ‘samenwerken’.  Dat kan vanuit een privékliniek (en de samenwerking met andere specialisten), maar dat kan ook in een keten. 

Lees onderstaande info over dit onderwerp. En bekijk het volledige programma van dit event via deze link: Hippisch Netwerkevent 202

 

In Nederland is de trend zichtbaar dat veel klinieken samengaan in een keten. Voor de ondernemende dierenarts met een privékliniek is er nu nog bestaansrecht, maar blijft dat?

☆ Gespreksonderwerp:
Hoe ziet de toekomst van veterinair Nederland eruit? Zijn er over tien jaar nog private klinieken of beheersen de ketens volledig de markt?

Wie maakt de keuze: de cliënt of de dierenarts? 

Nemen de ketens de markt volledig over en verdwijnt de gezonde concurrentie? Of speelt dit niet in de diergeneeskunde en gaat de hippische ondernemer alleen voor kwaliteit en is het prijskaartje van minder belang? Wat zijn de voordelen en de nadelen van ketenvorming? Wat zijn de consequenties voor de toekomst? Hoeveel keuze heb je als dierenarts en als cliënt? Onze twee gastsprekers gaan hierover in gesprek. Ze horen graag de reacties en vragen vanuit het publiek. 

Gastspreker: 

Vic van Loon, Veterinair
bij Paardenkliniek De Watermolen 

 

Vic van Loon: paardenarts afgestudeerd aan de universiteit van Gent in 2005 en partner in Paardenkliniek De Watermolen. Zijn hoofdinteresses zijn orthopedie en chirurgie.  Paardenkliniek De Watermolen, is een Paardenkliniek in Twente en is in privébezit.  Dit is 1 van de grotere klinieken in Nederland met een uitgebreid behandelpakket, naast de werkzaamheden in de kliniek hebben ze ook een goed uitgeruste ambulante tak.
 

Gastspreker: 

Jacques Maree, Veterinair
bij Evidensia Paardenkliniek De Honselersdijk 

 

Jacques Maree: paardenarts in het Evidensia keten, locatie Paardenkliniek De Honselersdijk. Jacques is een paardenmens in hart en nieren. De opfok en het bezit van enkele dekhengsten en/of sportpaarden, die in de hogere dressuurklasses lopen en zijn betrokkenheid bij de uitoefening van de dressuursport getuigen dat Jacques’ expertise in de paarden verder gaat dan alleen de paardengeneeskunde. 

Jacques is erkend keuringsdierenarts en in het dekseizoen verzorgt hij naast de merriebegeleiding ook de dekdienst van zowel eigen als van buitenaf aangeboden hengsten. Daarnaast heeft Jacques zich toegelegd op het invriezen van sperma van hengsten. 

☆ Ontmoet elkaar en inspireer elkaar tijdens het Hippisch Netwerkevent.

Bekijk het programma, de sponsormogelijkheden en lees de bezoekersinformatie via bijgaande link. Kom je naar ons event? Bestel je ticket onderaan de “Event” pagina. Wij zien je graag op 22 oktober 2022 in Enschede (zowel particuliere paardenliefhebbers als ondernemers zijn van harte welkom. 

 

Bekijk het volledige programma met de verschillende gastsprekers via deze link: Hippisch Netwerkevent 2022 

 

Heb je een tip? Of heb je een vraag aan ons? Stuur dan een email aan: partner@hippischnetwerkteam.nl
Samen sterk in het hippisch netwerk!
0