Word partner van het Hippisch Netwerk Team

Wat is er mooier om als ondernemers samen te genieten van alles rondom de paardenpassie? Graag bieden wij de mogelijkheden om ondernemers met paardenpassie te ondersteunen bij hun zichtbaarheid. Zo hebben wij diverse mogelijkheden om jouw boodschap, product, activiteit of evenement onder de aandacht te brengen bij een enorm groot netwerk met paardenliefhebbers.

En als hippisch ondernemer kun je partner worden van HNT. Wij vermelden jouw bedrijf graag in onze bedrijvengids zodat meer mensen jouw bedrijf kunnen ontdekken. En mogelijk ontdek je ook nieuwe samenwerkingspartners via ons netwerk. "Goede reclame maak je samen!"

KOM ALS PARTNER IN BEELD VIA ONS NETWERK MET:

  • Meer dan 1.500 volgers via onze Facebookpagina
  • Meer dan 1.330 hippische ondernemers in onze besloten Facebookgroep HIPPISCH ONDERNEMERS NETWERK
  • Een breed publiek met paardenliefhebbers (vanuit de verschillende disciplines) dat onze website bezoekt ter inspiratie en om kennis op te doen.

Wil jij als hippisch ondernemer in beeld komen via ons netwerk? En mogen wij jouw hippische producten en diensten onder de aandacht brengen bij veel paardenliefhebbers in de verschillende disciplines? Wij helpen jou graag met de online zichtbaarheid!

Word nu partner van ons initiatief en vraag naar de mogelijkheden.

Samen bereik je meer!