Netwerken Werkt I HNT MatchMaker 

Onlangs was de hippische ondernemersbijeenkomst bij Edivorm in Wapenveld. Een inspirerende avond met ondernemende energie vanuit hippische passie. We zijn trots dat hier meerdere mooie samenwerkingen uit voortgekomen zijn. Op naar meer moois!

HNT inspireert en verbindt

We hadden deze avond een mooi gevarieerde groep hippische ondernemers te gast, vanuit het Zuiden tot en met het Noorden des lands! En toevallig vier ondernemers uit de regio Borculo (introducees die elkaar nog niet kenden en niet van elkaars komst afwisten). Na het interessante introductierondje kwamen de diverse onderwerpen op tafel. Super hoe men elkaar kon vinden in de diverse vragen met functionele antwoorden. 

Samenwerkingen

Mooi te zien hoe de interactie na onze ondernemersavond verder ging. Hierna enkele voorbeelden die voortgekomen zijn vanuit deze avond:

1. Britt Zadelfit gaat binnenkort naar Roel (introducee) voor ‘zadelfitting’ service.

2. Roel (introducee) heeft de week na onze bijeenkomst een waardevolle demo over mok verzorgd bij Stal Schependom. Een mooie kans om kennis te delen en elkaar te versterken.

3. Alana (van Alana Sporthorses) is de week na onze bijeenkomst op visite geweest bij een ondernemende introducee in Borculo (ook aanwezig tijdens de ondernemersbijeenkomst). Alana heeft vervolgens een mooie stageplek gevonden op deze stal. Een prachtige kans om ervaring op te doen en te groeien in de hippische wereld. Veel succes samen!

4. Britt Zadelfit is de week na de ondernemersavond op bezoek geweest bij Evelien (van Edivorm) voor persoonlijk kledingadvies en heeft haar nieuwe outfit uitgezocht. Edivorm zal de uitgekozen kleding voorzien van haar logo. 

5. Ook heeft Britt Zadelfit een oriënterend gesprek gehad omtrent een eventuele samenwerking met een paardenosteopaat (tevens introducee tijdens de ondernemersavond). De eerste stappen voor een eventuele samenwerking zijn gezet.

6. Tijdens deze avond ook een introducee die iemand zocht voor het finetunen van haar website, er volgt een aquisitiegesprek na de ondernemersavond. 

7. We mogen drie nieuwe HNT partners verwelkomen: Alana Sporthorses, Britt zadelfitt en Stal Schependom. Binnenkort introduceren wij hen via onze socials. 

8. En nog een laatste mooie match die is ontstaan vanuit de voorbereidingen voor deze ondernemersavond: in april verwelkomen we Renske (KantoorAmazone) als HNT redactielid in het team met Evelien en Ramona. Binnenkort stelt Renske zichzelf voor via de HNT website en onze socials.

Kortom: maarliefst 8 mooie initiatieven die zijn voortgekomen vanuit de HNT ondernemersavond! Laten we blijven verbinden, inspireren en samenwerken voor een bloeiende hippische branche. Netwerken werkt!

Heb je vragen of  heb je tips?
Neem contact met ons op via deze PAGINA. 

HIPPISCHE BEDRIJVENGIDS

Ontdek hippisch gerelateerde producten en diensten of een interessante samenwerkingspartner via onze bedrijvengids.

Neem een kijkje via deze link: hippische bedrijvengids

0