In deze rubriek brengen wij hippische updates en gevarieerde informatie in beeld wat interessant is voor de verschillende paardenliefhebbers. Van informatie rondom ziektes, meer informatie omtrent de vele mogelijkheden met paarden, product updates, informatie rondom uitjes met je paard, leuke vakantiebestemmingen met je paard, leuke evenementen met paarden, opleidingsmogelijkheden en veel meer.

Kortom: passie, plezier, informatie en hippische beleving in deze rubriek.

  ACHTERGRONDINFO

  Wij brengen nuttige en leuke informatie van hippische ondernemers in beeld. Heb jij bijvoorbeeld een mooie rechtenvrije videoclip met nuttige informatie die je graag wilt laten zien aan vele paardenliefhebbers? Voor een groter bereik kun je die info laten delen via ons netwerk. Of misschien organiseer jij als hippisch ondernemer een evenement dat interessant is voor paardenliefhebbers en wil je dit in beeld brengen via ons netwerk? Of heb je voorlichtingsmateriaal op het gebied van paardenwelzijn dat goed is om te weten en deze kennis met elkaar te delen? Wij helpen jou graag bij het in beeld brengen van je boodschap! Om het ook toegankelijk te houden voor kleine ondernemers hebben we bijzonder interessante mogelijkheden zodat je meer bekendheid kunt opbouwen en jouw boodschap in beeld komt bij enorm veel paardenliefhebbers. 

  Heb jij als hippisch ondernemer een nieuw product? Wil je jouw producten en diensten graag onder de aandacht brengen bij een breed paardenpubliek? Of misschien ga je als hippisch ondernemer een boek uitgeven en wil je graag dat vele paardenliefhebbers dit gaan ontdekken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

  FOTOGALERIE (POP-UP)

  Samenwerken is elkaar versterken! Met ondernemers, door ondernemers, voor paardenliefhebbers!
  Wil jij als ondernemer op de hoogte blijven van onze activiteiten? Of wil je dat we jou kunnen aanbevelen bij de aanvragen op jouw vakgebied?  Word dan nu partner van Hippisch Netwerk Team, dan helpen wij jou graag verder.

   0