Hippische ondernemersbijeenkomst op woensdag 6 maart 2024 bij Edivorm in Wapenveld  

Ondernemende samenwerkingskansen! Op 6 maart 2024 organiseert Edivorm in samenwerking met de KantoorAmazone een hippische ondernemers bijeenkomst op haar locatie in Wapenveld. Startend of ervaren, groot of klein, zzp-ers en mkb ondernemers, HNT partner of niet? Iedereen is welkom! Inspireer elkaar, motiveer elkaar, help elkaar verder: van elkaar kun je leren! Mogelijk ontstaan er nieuwe samenwerkingen!

‘Samen sterk in hippisch werk’ 

Hippische ondernemers vanuit midden-, oost- en noord Nederland zijn deze avond van harte welkom bij Edivorm in Wapenveld voor een unieke bijeenkomst om elkaars uitdagingen te bespreken, creatieve ideeën te delen en elkaar een helpende hand te bieden.

Waarom mag je dit niet missen?

1. Connectie & brainstormen: Heb je een vraagstuk waar je al een tijdje over peinst?
Dit is dé kans om het te delen. Samen gaan we brainstormen, knopen ontwarren en nieuwe wegen ontdekken. Of je nu worstelt met administratie, marketing, stalbeheer of strategische ontwikkeling, jouw inbreng is waardevol. Jij brengt de uitdaging, wij de gezamenlijke wijsheid.

2. Diensten uitwisselen: Stel je voor dat jouw probleem de oplossing kan zijn voor iemand anders, en vice versa. Diensten uitwisselen is een krachtige manier om elkaar te ondersteunen. Wie weet welke briljante samenwerkingen eruit voortkomen?

3. Toegankelijk voor Iedereen: Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of net begint, wij werken er graag aan dat iedereen zich welkom voelt. Geen stalhiërarchieën hier – alleen gelijkgestemde met passie voor paarden en ondernemen.

Deze bijeenkomst is niet zomaar een brainstormsessie;
het is een kans om samen sterker te worden!

Datum: Woensdag 6 maart 2024
Tijd: 19:00 uur – 21:30 uur
Locatie: Edivorm, De Steeg 9A in Wapenveld
Kosten: € 7,50 excl 21% btw p.p. (gratis voor HNT partners)

AANMELDEN kan via deze link (vol=vol)

Tot ziens!

Groetjes,

Evelien & Renske

Heb je vragen of  heb je tips?
Neem contact met ons op via deze PAGINA. 

HIPPISCHE BEDRIJVENGIDS

Ontdek hippisch gerelateerde producten en diensten of een interessante samenwerkingspartner via onze bedrijvengids.

Neem een kijkje via deze link: hippische bedrijvengids

0