Binnen maneges moeten tegenwoordig aan veel veiligheidseisen voldoen en dat is begrijpelijk, want in een binnenbak wordt soms hard gereden en dit is niet altijd ongevaarlijk. Een manegewand is vaak afgedekt met hout of staal en kunnen bij een botsing vervelende verwondingen veroorzaken bij paard en ruiter.

Het kunststof in de Q-line® Safety Wall is speciaal ontwikkeld en geproduceerd onder de hoogste normen en technologische maatstaven zodat het jij en je paard de optimale bescherming kan bieden. De Safety Wall is watervast en kan alle mechanische belastingen weerstaan. De speciale kunststof en gladde afwerking maakt de Safety Wall moeilijk te beschadigen en gaat een leven lang mee.

De speciaal ontwikkelde Safety Wall verhoogt de veiligheid in binnen maneges aanzienlijk. De lichtgewicht kunststof Safety Wall is schok- en stootabsorberend en biedt het paard en zijn ruiter bescherming bij contact met de hoefslagwand. Investeer in je eigen veiligheid en dat van je paard met een Q-line® Safety Wall.

Optioneel: Bij de Safety Wall zijn deuren en een opstap in het paneel verkrijgbaar.

PRODUCTVOORDELEN

Safety Wall:

  • Beschermd tegen aanraking met zijwanden
  • Gemaakt van watervast en schokabsoberend kunststof
  • Is makkelijk te monteren
  • Is makkelijk schoon te maken
  • Gaat een leven lang mee
  • Is in elke mogelijke kleur verkrijgbaar
PRODUCTAFBEELDINGEN
MEER INFORMATIE
Meer informatie over dit product vind je op de website van de leverancier >> VIA DEZE LINK
Meer informatie over dit bedrijf vind je in onze bedrijvengids.
0