Door het gebruik van een solarium zal het paard sneller herstellen, meer ontspannen en minder last hebben van blessures.

Door de infrarood stralen van het solarium zal er bij je paard een betere doorbloeding van de spieren plaatsvinden, waardoor de afvalstoffenhuishouding in de spieren verbetert en het paard minder snel last van blessures krijgt. De opgewekte infrarood warmte zorgt ervoor dat bloedsuikers sneller door de spieren worden opgenomen. Ook wordt het melkzuur in de spieren sneller afgevoerd.

Een warming-up onder een paardensolarium voor een training of wedstrijd ontspant de spieren en vermindert de kans op blessures. Het solarium voor paarden is ideaal voor het drogen van uw paard na een wasbeurt. De spierelasticiteit wordt door de warmte van het solarium bevorderd en werkt verzachtend bij blessures.

De solaria zijn ook verkrijgbaar met de laatste innovaties op het gebied van lichttherapie. Door het paard bloot te stellen aan bepaalde lichtfrequenties ontstaat er een therapeutische werking en komt het paard weer in balans. In combinatie met de opgewekte warmte zal je paard sneller herstellen na een zware inspanning. Tip: Er zijn verschillende accessoires bij de solaria te verkrijgen.

PRODUCTVOORDELEN


Solarium:

  • Met de lampen hoger in het solarium geplaatst voor de veiligheid
  • Heeft geen scherpe randen
  • Heeft een stijlvol ontwerp
  • Het is milieuvriendelijk
  • Behoeft weinig onderhoud
  • Voldoet aan de Europese veiligheidseisen

PRODUCTAFBEELDINGEN

MEER INFORMATIE

Meer informatie over dit product vind je op de website van de leverancier >> VIA DEZE LINK

Meer informatie over dit bedrijf vind je in onze bedrijvengids.

0