Sponsoropties HNT Ondernemers Event 2023

☆ Bezoekers van dit event: Hippische ondernemers zoals manege- en pensionhouders, africhters, coaches, marketeers en andere ondernemende paardenliefhebbers die producten en diensten in de hippische sector leveren
☆ Datum/tijd:
Zaterdag 7 Oktober 2023 vanaf 14.00 uur

☆ Locatie: Stal Paardenvreugd in Eemnes
☆ Programma: bekijk het programma via deze LINK.

☆ Samen sterk: Wij werken graag samen aan een inspirerend event. Met alleen de inkomsten van de ticketverkoop is het event niet kostendekkend. Voor de diverse faciliteiten hebben we aanvullend budget nodig, te denken aan het inhuren van geluid, podium, beamer, eten en drinken voor onze vrijwilligers etc. Wil jij ons helpen om dit event tot een succes te maken? Jouw bijdrage is van harte welkom! Hieronder zie je de mogelijkheden. Heb je een tip of een ander idee? Neem dan contact op met Evelien (tel. 06-13165997).

☆ Sponsoropties HNT Ondernemers Event 2023:

A. BASIC SPONSOR: €30,– ex. btw (tarief is zonder entreeticket).
Jouw flyer/folder/give-away gaat mee in de HNT goodiebag.

B. MEDIUM SPONSOR: €99,– ex. btw (tarief is zonder entreeticket).
Jouw promoplaats zonder tafel/stoel. Breng je eigen roll-up banner.  Jouw flyer/folder/give-away gaat mee in de HNT goodiebag.

C. PREMIUM SPONSOR: €175,– ex. btw (tarief is inclusief 1 entreeticket).
Jouw promotafel zonder zitplaatsen. Breng je eigen roll-up banner en promotiemateriaal mee. Jouw flyer/folder/give-away gaat mee in de
goodiebag.

 D. PREMIUM XL SPONSOR: €299,– ex. btw (tarief is inclusief 1 entreeticket).
Jouw promotafel staat gereed met twee barkrukken. Breng je eigen roll-up banner en promotiemateriaal mee. Jouw flyer/folder/give-away gaat mee in de goodiebag. 

Verzendadres flyers/give-away: Edivorm, T.a.v. Evelien, De Steeg 9A, 8191 LD Wapenveld (graag voor 7 september 2023 aanleveren!!).

Tip: gebruik bij jouw berichtgeving omtrent ons event ook onze unieke hashtag voor social media: #HNTsamensterk

JA, ik meld me als ondernemer aan voor sponsoring van het HNT Ondernemersevent 2023. Vul onderstaand formulier in en verstuur dit aan ons. Heb je binnen 2 weken na het versturen nog niets van ons gehoord, bel ons dan even om te checken of je mail is aangekomen.

Word nu partner

en krijg korting op je ticket

0