Trainingsmolens dragen bij aan een gecontroleerde trainingsgang van je paard in een gecontroleerde, veilige omgeving. De trainingsmolens van Paco Horse Products zijn standaard uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen zoals lichtgewicht, slagvaste paard vriendelijke drijfhekken. De trainingsmolens, ook wel stapmolens voor paarden genoemd, bieden paarden zonder ruiters de mogelijkheid tot beweging.

Je kunt met een gerust hart paarden trainen in een onze trainingsmolens. De trainingsmolen voorziet in de dagelijkse beweging van het paard, eenvoudig maar doeltreffend. Wendbaarheid, uithoudingsvermogen, sterkere botten en doorbloeding van de spieren zullen aanzienlijk verbeteren bij het gebruik van Q-line® trainingsmolens.

Onze trainingsmolens voor paarden bieden diverse soorten beweging. Er kan gekozen worden om alleen te stappen of om te stappen en te draven. De besturingskasten van de stapmolens zijn uitgerust met diverse opties voor het tijdsinterval van de richting wissel. De snelheden zijn met de waterdichte snelheidsregelaar of digitaal eenvoudig in te stellen. Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar bij de trainingsmolens (zie onze website).
 

PRODUCTVOORDELEN


Trainingsmolen:

  • Gemaakt van hoog kwalitatieve, industriële onderdelen

  • Draait vrijwel zonder geluid en erg licht

  • Voldoet aan de Europese veiligheidseisen

  • Nagenoeg geen slijtage

PRODUCTAFBEELDINGEN

MEER INFORMATIE

Meer informatie over dit product vind je op de website van de leverancier >> VIA DEZE LINK

Meer informatie over dit bedrijf vind je in onze bedrijvengids.

0