Gastspreker: Irene Rol, Founder NML health

Bij Irene ligt de lat hoog als het gaat om bevlogenheid en liefde voor het dier en de natuur. Dat was de reden waarom ze ruim twintig jaar geleden haar hart volgde, een carrièreswitch maakte, in de diergeneesmiddelenbranche sprong en haar energie aanwendde voor de gezondheid van dieren met diergeneesmiddelen op natuurlijke basis. Ze ontwikkelde haar eigen serie PUUR bewust gezond voor dieren in samenwerking met dierenartsen. Met wetenschappers en de Faculteit Diergeneeskunde van de Utrechtse Universiteit initieert en begeleidt ze onderzoek naar de werking van natuurlijke stoffen. Met NML health als dé groothandel voor unieke merken in natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten, zorgt ze voor kwaliteit in de behandeling van dieren.

Irene: “Ik heb inmiddels heel wat opleidingen gedaan op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde, PNI, fytotherapie, Chinese geneeskunde TCM en blijf mij voortdurend ontwikkelen. Dat de gezondheid van het dier ondersteund wordt door het verstrekken van fytotherapie of homeopathische middelen en het toevoegen van bouwstoffen aan voeding, geen onzin is of iets is waarin je moet geloven, daar ben ik van overtuigd. De werking van onze producten is wetenschappelijk onderbouwd, is ondersteund door monografieën van planten en kunnen goed naast en vaak ook in plaats van de Westerse reguliere geneeskunde. Daar hecht ik veel waarde aan.”

Gastspreker: Marije van Oostveen, Marketing & communicatie

Marije is sinds 2009 werkzaam bij NML health en is verantwoordelijk voor de marketingafdeling. De maandelijkse nieuwsbrief, de presentatie op evenementen, maandacties, acties, meedenken met klanten over mooie acties, de flyers, folders en de NML health kanalen op Facebook, Instagram en YouTube komen uit de koker van Marije. Hoe de producten te combineren, in de markt te zetten en de visie op preventieve gezondheid van NML door te zetten in alle uitingen van NML.

Het bedrijf NML health:
NML health is distributeur van 12 veterinaire exclusieve merken voor de gezondheid van hond, kat en paard. Met name PUUR, Phytonics en Vetramil hebben een breed assortiment om de gezondheid van paarden te ondersteunen. Zo zijn de toppers; PUUR Magnesium, PUUR Culico, Phytonics Gluco balance uitgeroepen tot hét ‘Product van het jaar 2019 door Horses.nl’ in de categorie supplementen en mag de goudgele pot met Vetramil honingzalf natuurlijk ook niet ontbreken op stal. NML health staat voor natuurlijk en puur. In alles wat we doen. De combinatie van voeding, beweging en gedrag is leidend bij producten. Alleen door deskundigheid en samenwerking met dierprofessionals, waaronder de diereigenaar, maken we al 25 jaar natuurlijke producten, gewoon omdat het werkt. We inspireren eigenaren en professionals met kennis en kunde. Liefst preventief, voordat er “uitgedokterd” is. We luisteren en helpen je verder. Dat vinden wij normaal én zoals het hoort.

Wil je als ondernemer dit event bezoeken?
Volg ons via social media en hou onze website goed in de gaten. 

Heb jij als ondernemer interesse om ons event te sponsoren? Wij bieden diverse mogelijkheden om jou product of dienst in beeld te brengen bij ondernemende paardenliefhebbers, bijvoorbeeld jouw flyer in de goodiebag of een promoplaats in ons netwerkdorp? Stuur ons een email, dan nemen wij contact met jou op.

0