Voor het Hippisch Netwerkevent hebben we inspirerende sprekers uitgenodigd die we graag aan jullie voorstellen.


Een van onze vakkundige gastsprekers is: 

Robert van den Broek, Hippisch Advocaat 
 

Robert van den Broek is een paardenman en advocaat, en wel in die volgorde. Robert heeft zijn juridische sporen in zowel de advocatuur als in het bedrijfsleven meer dan verdiend. Met al deze ervaring richt hij zich op de hippische advocatuur, waardoor hij zijn juridische kennis kan combineren met zijn passie voor het paard. Robert stond aan de basis van Hippisch Advocaat. Een advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. De bij Hippisch Advocaat werkzame juristen en advocaten delen zijn passie en zijn veelal afkomstig uit de paardenwereld. Praktische jarenlange paardenkennis in combinatie met kennis van het recht, maakt dat door deze ideale combinatie er voor een cliënt snel geschakeld kan worden. 

 

☆ Het gespreksonderwerp:
Als professionele verkoper van paarden word je steeds vaker geconfronteerd met de opmerking: “Ik kan hem altijd binnen 6 maanden terugbrengen. Want ik heb 6 maanden garantie.” De minister wilde daar zelfs een jaar van maken. Daar heeft de Eerste Kamer op 19 april jl. echter een stokje voor gestoken.
Maar is er wel sprake van garantie?
Welke rechten heb je nu als verkoper.
Wat is nu precies de rechtspositie van de consumenten?
Dit zijn enkele vragen waar Robert antwoord op zal geven.

Ook zal Robert aan de hand van een checklist de professionele verkoper handvaten geven om zijn of haar rechtspositie zoveel mogelijk te beschermen. Hiermee wordt de verkoper gewapend tegen de bij veel consumenten levende misvatting dat je een paard altijd binnen zes maanden na aankoop kunt terugbrengen. Uiteraard is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen en put Robert uit zijn vele jaren ervaring als hippisch advocaat. 

☆ Ontmoet elkaar en inspireer elkaar tijdens het Hippisch Netwerkevent.

Bekijk het programma, de sponsormogelijkheden en lees de bezoekersinformatie via deze button. Bestel je ticket onderaan de “Event” pagina via de blauwe button. Wij zien je graag op 22 oktober 2022 in Enschede (zowel particuliere paardenliefhebbers als ondernemers zijn van harte welkom. 

Heb je een tip? Of heb je een vraag aan ons? Stuur dan een email aan: partner@hippischnetwerkteam.nl
Samen sterk in het hippisch netwerk!
0