Veulenveiling Midden-Nederland

Rubriek(en): Overige diensten

Veulenveiling Midden-Nederland is een veulenveiling met een divers aanbod topveulens uit moederlijnen vol predicaten en sport. Anders dan de andere veulenveilingen bestaat de collectie jaarlijks uit dressuur-, spring-, en Friese veulens. Uit voorgaande collecties zijn al vele succesvolle sportpaarden, goedgekeurde hengsten en goede merries voortgekomen. De veiling kenmerkt zich door de sfeer waarin de veulens worden geveild en is daarmee ook een mooi uithangbord voor bedrijven en ondernemers. 

Logo Veulenveiling Midden-Nederland

Veulenveiling Midden-Nederland veilt ieder jaar kwaliteitsvolle spring- en dressuurveulens die afstammen van de meest interessante bloedlijnen en even zo overtuigen in hun bewegingen en exterieur. Een zeer deskundige en ervaren commissie beoordeelt ieder jaar een groot aanbod veulens en selecteert hiervan alleen de beste veulens. Op deze website en op onze social media worden de selectieplaatsen en -tijden bekend gemaakt.

Traditiegetrouw vindt de veiling plaats op de eerste woensdag van september op de locatie van de Nieuwe Heuvel te Lunteren. Ook dit jaar veilen we live en kunt u vanaf de (VIP)tribune, online of telefonisch bieden.

De veilingcollectie, programma en contactgegevens kunt u vinden op deze website. Graag tot ziens op 6 september 2023! Meer info via : www.topveulens.nl

HNT Zilver partner: 023-08

Veulenveiling Midden-Nederland
Veilinglocatie: De Nieuwe Heuvel
Veenstraat 1

6741 EC Lunteren (ingang Goorsteeg 25)

T. +31(0)6 81 06 42 27
E. info@topveulens.nl 
W. www.topveulens.nl

0