KantoorAmazone

Rubriek(en): Overige diensten, Overige producten

Online Hippisch Business Partner

Meer tijd voor paarden, minder zorgen om zaken.

Logo Goud partner Horses2fly

Wil jij als hippische ondernemer meer tijd, vrijheid en rust zodat jij je kan gaan richten op je passie voor paarden? En wil jij meer klanten en omzet in 2024? Lees dan snel verder!  

Wie ben ik?  

Mijn naam is Renske Dost, de drijvende kracht achter KantoorAmazone, jouw Online Hippisch Business Partner.

Als gepassioneerde ondernemer en fervent liefhebber van paarden, begrijp ik als geen ander de uitdagingen waarmee hippische ondernemers, paardenprofessionals en paardgerelateerde dienstverleners te maken hebben.  

Mijn unieke achtergrond en opleidingen in de paardensport, van (inter)nationaal groom tot ervaring als zzp-freelance/wedstrijd-/militair ruiter, instructrice en ondernemer, maakt mij jouw ideale partner in zakelijk succes. Samen gaan we werken aan groei en efficiëntie in de hippische sector.

Wat doet een Online Hippisch Business Partner?

Mijn missie is om jou te ontlasten van stal- of projectmanagement, administratieve rompslomp en marketing- en organisatie zorgen, zodat jij je volledig kunt richten op je passie en klanten. Als OHBP ondersteun en adviseer ik hippische ondernemers met hun bedrijfsvoering. Dit doe ik voornamelijk online maar ik kom ook zeker graag wanneer het nodig is bij jouw onderneming langs.  

Wat mag je verwachten van een samenwerking met KantoorAmazone?

Vrijheid en rust: Door taken zoals klantrelatiebeheer, e mail- en agendabeheer, social media, stal- en trainingsmanagement uit handen te nemen, geef ik jou de vrijheid om te focussen op wat je het liefste doet.

Strategische zakelijke ontwikkeling: Samen zetten we stappen richting groei en succes in de paardensport. Mijn doel is niet alleen om taken over te nemen, maar ook om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

Resultaatgerichte samenwerking: Met mijn unieke expertise en toewijding aan jouw doelen, streven we naar meetbare resultaten die jouw onderneming laten bloeien.

Waarom ben ik voordeliger dan een werknemer?

Geen langdurige verbintenissen: Jij hebt de flexibiliteit om mijn diensten te gebruiken wanneer nodig, zonder je vast te leggen aan langdurige arbeidsovereenkomsten. Dit geeft jou de vrijheid om onze samenwerking aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

Geen tijdverspilling: Als freelancer ben ik gewend zelfstandig te werken en efficiënt taken af te handelen. Dit kan resulteren in minder tijdverspilling en dus lagere kosten voor jou als klant.

Geen geldverspilling: Jij als klant draagt voor mij als freelancer geen kosten zoals salaris, sociale premies, verzekeringen en andere secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit maakt de financiële lasten voorspelbaar en direct gerelateerd aan mijn geleverde diensten, zonder extra overhead.

Flexibel en schaalbaar inzetbaar: Door mijn diensten flexibel in te zetten, kan je hoge kosten besparen in rustigere periodes en optimaal profiteren van mijn expertise wanneer de vraag hoog is.

Geen infrastructuurkosten: In tegenstelling tot het aannemen van een vaste werknemer, zijn er geen kosten verbonden aan het bieden van kantoorruimte, werkplek voorzieningen, of andere infrastructuur. Dit draagt bij aan de algehele kostenbesparing voor jou.

Specialisatie: Met een vrachtwagenrijbewijs, ervaring als zzp freelance ruiter, instructrice, militair, en een unieke mix van paardensport en zakelijke ondersteuning, ben ik een veelzijdige ondernemer in de hippische wereld. Mijn expertise ligt in het overnemen van management, administratie en marketing, waardoor jij als hippische ondernemers meer tijd hebt voor je passie en klanten. Jij betaalt alleen voor de exacte diensten die je nodig hebt, zonder de kosten van het trainen of aannemen van een werknemer voor bredere taken.

Last but not least: Ik heb een vrachtwagenrijbewijs dus in noodgevallen kan ik je vrachtwagen of trailer besturen. Ik heb mijn instructeurs diploma dus kan ik een keer lesgeven. Ik heb +29 jaar rijervaring dus rij graag af en toe een paard bij.

Heb je altijd al een personal assistent, rechterhand of sparringpartner willen hebben en wil je ontdekken hoe ik als KantoorAmazone jouw hippische onderneming naar het volgende niveau kan tillen? En wil jij ook blijer, vrijer en gelukkiger worden? Meer omzet, meer klanten en betere zichtbaarheid? Laten we dan samen een vrijblijvend gesprek plannen om jouw specifieke behoeften te bespreken en te kijken hoe ik je kan ondersteunen.

Met vriendelijke groet,

Renske

KantoorAmazone – Jouw Online Hippisch Business Partner 

HNT Brons partner: 023-12

Renske Dost
T. +31 6-51270702

Van Aldenburglaan 16
6994 AW De Steeg

E. renske@kantoor-amazone.nl

0