Horses2fly

Rubriek(en): Transport

Internationaal paardentransport
Totale begeleiding van stal tot stal, dat is waar Horses2fly voor staat. Wij verzorgen wereldwijd de export en quarantaine van paarden. Van de pre-screening tot en met het transport in het land van aankomst. Bij Horses2fly zijn uw paarden in professio- nele en vertrouwde handen. Met tientallen jaren ervaring op het gebied van export en diergeneeskunde kunt u rekenen op de allerbeste zorg en service.

Logo Goud partner Horses2fly

Verzorging en ontzorging
Horses2fly verzorgt alles rondom de export van uw paarden. Zo regelen wij inter- nationale transporten over land en in de lucht en voeren wij de vereiste veterinaire onderzoeken en screenings uit. Verder maken wij het benodigde papierwerk in orde zoals douanepapieren en verzekeringen en regelen wij, indien nodig, de quarantaine. Horses2fly biedt u een complete ontzorging.

Kennis en ervaring
Bij Horses2fly komen de kennis en ervaring van professionals uit verschillende werkgebieden samen. Eigenaar Alex Nijboer heeft ruim tien jaar ervaring in de inter- nationale export van fokkoeien. Zijn netwerk reikt van Oezbekistan tot aan Brazilië. Voor alle veterinaire aspecten kunt u vertrouwen op de expertise van mede-eige- naar Pascale Drijfhout, die bijna 20 jaar werkzaam is als erkend paardendierenarts. En voor het welzijn en de veiligheid van uw paarden tijdens het transport, staat een team van ervaren chauffeurs en grooms voor u klaar.

Continue monitoring
Doordat wij het totale proces in eigen beheer uitvoeren en beschikken over een eigen quarantainestal, kunnen wij onze klanten een optimaal welzijn van hun paarden garanderen. Van begin- tot eindbestemming verblijven de paarden onder toeziend oog van onze professionals. Zoals vanzelfsprekend monitoren zij continu de gezond- heid en het welbevinden van de paarden en weten zij hoe te handelen in bepaalde situaties.

Volledig uitgeruste accommodatie
Op ons terrein bevindt zich een geïsoleerde stal met daarin 25 ruime boxen van 3,5 bij 3,5 meter. Door de verdeling in compartimenten kunnen wij paarden met verschillende eindbestemmingen tegelijkertijd in quarantaine plaatsen. Een over- dekte stapmolen zorgt ervoor dat wij het hele jaar door aanwezige paarden veilig en comfortabel hun dagelijkse beweging kunnen geven. Daarnaast beschikken wij over een longeerpiste, meerdere paddocks en bestaat de mogelijkheid paarden aan de hand te laten grazen.

Klantgericht en 24/7 service
Ieder paard en elk transport is anders. Dit vraagt om maatwerk, korte lijnen en flexibiliteit. Bij Horses2fly luisteren we aandachtig naar uw wensen en behoeften en op basis daarvan stellen we een traject op dat voldoet aan uw vraag. Ons bedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en u ontvangt regelmatig terug- koppeling over de voortgang van het transport en de gesteldheid van uw paard.

Traditiegetrouw vindt de veiling plaats op de eerste woensdag van september op de locatie van de Nieuwe Heuvel te Lunteren. Ook dit jaar veilen we live en kunt u vanaf de (VIP)tribune, online of telefonisch bieden.

Meer info op: www.horses2fly.com

HNT Goud partner: 023-08

Horses2fly
Ieswei 29
9258 CV Jistrum

Alex Nijboer
E. info@horses2fly.com

T. +31 6 54 92 60 70

Pascale Drijfhout
E. info@horses2fly.com
T. +31 6 27 47 60 70

0