Het Haarbosch

Rubriek(en): Stallen en maneges

Het Haarbosch is een privé stal met dressuurpaarden in het midden van het land. Ze zijn enorme liefhebbers van de dressuursport en daar richten ze hun activiteiten op.

Opfokstation Raepshille

Gabriëlle en Louis fokken jaarlijks enkele veulens die bij Het Haarbosch opgroeien. Vervolgens worden deze paarden opgeleid voor de dressuursport. Bij gelegenheid kopen ze ook andere veulens en paarden. De ruimte is beperkt, daarom verkopen ze af en toe ook paarden. Het Haarbosch gaat voor dressuurkwaliteit en een fijn meewerkend karakter! De sport staat voorop. Maar fokkerij, keuringen en jonge paarden competities vinden ze ook fantastisch!

In de afgelopen jaren haalden de paarden van Het Haarbosch op de diverse fronten goede resultaten. Van KWPN hengstenkeuringskampioen Kremlin (v. Governor) tot Bibi Vita succesvol in de Zware Tour dressuur. Van goedgekeurde KWPN hengsten More Legends en King van het Haarbosch tot KWPN Kampioensmerries van Gelderland en Flevoland. Van WK-finalist, PAVO-topper en KWPN NMK-merrie tot hengstenmoeder. Meer informatie tref je aan via de website www.hethaarbosch.nl

HNT Brons partner 022-10

Het Haarbosch
Haarweg 5
3776 MS Stroe

T. Gabriëlle 06-54226323
T. Louis 06-52630500

E. info@hethaarbosch.nl
W. www.hethaarbosch.nl

0