Edivorm Marketing & Fashion

Rubriek:  Marketing, media en reclame, Fashion, Webshop

Bij Edivorm kun je terecht voor jouw hippische marketing, logo ontwerp, huisstijl ontwikkeling en netwerkevents. Daarnaast levert Edivorm promotiemateriaal en teamfashion met logo (borduring of bedrukking). 

Equestrian Marketing en teamfashion

Deze HNT partner biedt een veelzijdig assortiment van meer dan 20.000 artikelen waar jouw logo op kan. Te denken aan relatiegeschenken, give-aways, paardendekens, zadeldekjes en bedrijfskleding. In de showroom van Edivorm tref je een gevarieerde collectie met fashion en merchandise items waarmee je ‘De’ goede indruk kunt maken bij jouw doelgroep.

Eigenaresse van Edivorm, Evelien van Norel, is opgegroeid in een hippisch ondernemersgezin. De passie voor paarden en ondernemen zit volop in de genen. Evelien werkte vanaf haar tienerjaren mee in het bedrijf van haar ouders; van administratie, klantontvangst, marketing en PR, eventorganisatie tot en met het groomen en trainen van KWPN paarden.

Naast de veelzijdige hippische kennis als gediplomeerd KNHS-ORUN instructrice en dressuuramazone, heeft Evelien ruim 25 jaar marketingervaring vanuit diverse branches. Daarbij beschikt Evelien over het HBO/ NIMA-B MarCom diploma en het MBO Modevak diploma. Kortom: een goede hippische fundering en jarenlange ervaring.

Bereik je doelgroep met spontane impact
Edivorm denkt graag met je mee in de creatieve marketing P’s zodat je jouw doelgroep spontaan bereikt! Van
marketingstrategie, promotieplan, logo ontwerp, huisstijlontwikkeling, drukwerk, website, netwerkevents tot en met jouw unieke merchandise collectie.

Fashion met jouw logo (borduring/bedrukking)
Bouw meer naamsbekendheid op door inzet van kleding met jouw logo. Met een professionele uitstraling werk je aan een goed imago en meer (h)erkenning. Edivorm levert kwaliteitskleding dat past bij het werk dat je ermee wilt doen. Bij Edivorm kun je terecht voor het borduren en bedrukken van kleding, dekjes
en andere producten met jouw logo, zowel kleine- en grote oplages. 

Logo ontwerp, branding of restyling?
Niet ieder logo is geschikt om mooi te borduren. Evelien ontwerpt logo’s die uitstekend geschikt zijn om mooi te borduren, maar ook super om te bedrukken. Met gevoel voor styling en ruime productkennis helpt Edivorm ondernemers graag verder.

Showroom op afspraak open
In de showroom van Edivorm tref je veel mooie items aan die uitstekend geschikt zijn in het werk met de paarden of tijdens een evenement zodat jij de ‘goede eerste indruk’ kunt maken! Ook heeft Edivorm ruime keus in sponsoritems zoals zadeldekjes en dekens waar jouw logo op kan. Niet alle logo’s en niet al het textiel is geschikt om mooi te borduren. 

Op zoek naar een marketing en fashion expert met hippische kennis?
Dan ben je bij Edivorm aan het juiste adres. Bekijk de veelzijdige mogelijkheden via de website van Edivorm en neem vrijblijvend contact op >> Edivorm Marketing ProFashion.

Tip: kijk ook op de HNT partnervoordeel pagina wat de korting is van Edivorm voor HNT partners via deze LINK >

Ondernemer in beeld: Evelien van Norel

Goud partner: 020-09

Edivorm Marketing & Fashion
Evelien van Norel
De Steeg 9A
8191 LD  Wapenveld

Showroom: op afspraak open

Tel. 06-13165997
E-mail: info@edivorm.nl

0