VIA more, Virtual assistant

Rubriek(en):  Overige diensten

Bij het runnen van een hippisch bedrijf komen meer zaken kijken dan alleen het werk met de paarden. Er moet een administratie bijgehouden worden, er moet iets met social media gebeuren en je website kan ook wel een update gebruiken. Heb je geen idee waar je die tijd vandaan moet halen of misschien heb je er gewoon geen zin in? Dan kan jij wel wat virtueel support gebruiken!

VIA more
“Als virtueel assistent neem ik jouw online wereld over zodat jij offline kan knallen! Ik support jou op afstand met je officemanagement en social media beheer. Je afspraken plannen, sorteren van je emails, zichtbaarheid op social media zijn slechts voorbeelden van wat ik voor jou kan betekenen.

Misschien vind je het lastig om taken uit handen te geven en de controle los te laten. Bedenk dan wat je het aan tijd oplevert, tijd die je liever stopt in zaken waar je passie ligt. Je zal meer rust ervaren omdat je geen taken hoeft te doen die je energie kosten. Je kan je volledig focussen op je bedrijf omdat je minder afleiding hebt.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn van een samenwerking? Dan maken we vrijblijvend een afspraak om kennis te maken. Dit kan middels videobellen of telefonisch. In het kennismakingsgesprek bespreken we op welke manier ik jou kan helpen en het aantal uur. Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen. Ik ben beschikbaar per uur, per project of voor een langere periode. Ik werk op afstand maar indien nodig werk ik ook op locatie.” aldus Ramona Wouters.

 

HNT partner 023-11

VIA more
E- mail: ramona@viamore.nl
Telefoon: +31 (0)6 28 97 68 38
0