Over ons – reserve pagina

Hippisch Netwerk Team: Wij werken samen aan dit kennis- en inspiratieplatform met veelzijdige hippische ondernemers aan het woord. Graag informeren wij paardenliefhebbers en andere belangstellenden over de ontwikkelingen in de verschillende branches van de hippische sector. Daarbij inspireren we jou graag door de passie en interesses van verschillende paardenliefhebbers in beeld te brengen. Hier vind je vakkennis en tips van verschillende vakmensen uit de hippische branche.

Heb je hippische vragen? Vraag ons gerust! Naast onze vakkennis, hebben wij een groot netwerk. Onze teamleden helpen jou graag verder!

Wie zijn wij?  We stellen ons hierna aan je voor:

Evelien van Norel

Evelien van Norel - Edivorm Reclame, Media & Fashion

‘Met de roots vanuit een hippisch ondernemersgezin, denk ik graag met ondernemers mee omtrent communicatie en presentatie. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in het marketing- en communicatievak. Dit blijft een schitterend vakgebied! Naast mijn reclamebureau Edivorm, heb ik een showroom met bedrijfskleding en een industriële borduurmachine. Zo kun je bij mij terecht voor ondernemersadvies, grafische vormgeving, redactioneel werk, evenementen ondersteuning, websites tot en met kleding met jouw logo. Naast mijn veelzijdige werk, heb ik mijn KNHS ORUN instructeursdiploma behaald en heb ik diverse paarden opgeleid tot ZZ-Z niveau’.

Evelien van Norel

Bettine van Harselaar - Media Hatch

‘Na mijn studie Film- & Televisie- wetenschappen aan de Universiteit Utrecht, rolde ik de paardenmedia in bij De Paardenkrant, en dat breidde zich steeds verder uit. Inmiddels heb ik al vele mooie opdrachten mogen vervullen, als hoofdredacteur van het blad ‘Dressuur’, journalist, live commentator bij onder andere Clipmyhorse, interviewer, presentatrice, videomaker, regisseur en scriptschrijver. En daarnaast ben ik me steeds meer gaan toeleggen op social media. Met mijn bedrijf Media Hatch verzorg ik voor klanten in de paardensport redactionele content in de breedste zin van het woord. Naast dit werk ben ik Lichte Tour dressuurjury en rijd ik twee paarden’.

Evelien van Norel

Astrid Hoppenbrouwers - Horses in Hands

 

‘Op 1 december 2018 heb ik het revalidatiecentrum van Morgan Lashley overgenomen, nadat ik jarenlang als ZZP-er dressuurinstructie en gedragstherapie had gegeven. Met name bij de oplossing van probleemgedrag bij paarden, kwam ik veel fysieke klachten tegen en onopgemerkte blessures. Van daaruit ontstond de fascinatie voor revalidatietraining. Horses in Hands werkt samen met dierenartsen, een chiropractor, osteopaat, hoefsmid, zadelpasser etc. om geblesseerde paarden weer functioneel te laten herstellen van een blessure’.

Evelien van Norel

Pascal Klein Kalvenhaar - Paco Horse Products

‘Met Paco Horse Products lever ik stallen en allerlei producten voor, in en om de stal. Van trainingsmolen tot solariums en van drinkbakken tot aan longeerover-kappingen. Met een vast montageteam plaatsen wij van alles. Ik doe dit met veel plezier en ik werk dan ook samen met een aantal gerenommeerde bedrijven zoals Equisport en Q-line. Ik hecht heel veel waarde aan deze samenwerkingen. Toen ik gevraagd werd om teamlid te worden twijfelde ik geen moment. Samen sterk! Daar geloof ik in’!

Evelien van Norel

AMBASSADEUR: Herman Wientjes - Jurylid, Grand Prix ruiter

‘Met mensen en paarden mogen werken geeft zoveel voldoening. Lesgeven is zoveel tegelijk. Als gastspreker en presentator heb ik een aantal malen gesproken over het Friese paard in de sport en over de mentaliteit van de sporter. Ik hoop mensen altijd te motiveren om hun doelen te stellen. Dit vooral samen met het paard en zeker niet ten koste van het paard. Dit waanzinnig mooie dier is afhankelijk van ons en geeft ons zo veel terug aan gevoel’. 

0