HNT Ondernemers Netwerk Challenge op Indoor Friesland

Nieuw netwerk concept, de basis van gezamenlijk succes

☆ Datum: Donderdag 31 Oktober 2024 (middag/avond)

☆ Locatie: Indoor Friesland, WTC Expo Leeuwarden. 

Ben jij (hippisch) ondernemer? En wil je jouw hippische netwerk uitbreiden? Meld je dan nu aan voor de HNT Ondernemers Netwerk Challenge + gratis toegang tijdens Indoor Friesland op 31 Oktober 2024 (middag/avond) + meer leuks!
> JA, ik meld mij nu aan voor het ‘HNT IntroPakket’ twv. €35,– ex. (beperkt aantal plaatsen)

Voor wie is de Challenge?
Voor (hippische) ondernemers vanuit diverse beroepen die hun netwerk willen uitbreiden en in zijn voor een sfeervolle, unieke beleving met enorme hoogtes en mooie uitdagingen! 
Aangezien deze Netwerk Challenge maatwerk is, hebben we maar een beperkt aantal plaatsen (vol=vol)! Wij maken netwerken nog leuker en makkelijker! 

Wat kun je verwachten?
Enkele dagen na jouw aanmelding krijg je een vragenformulier via de e-mail voor jouw persoonlijke Challenge. Wij verwachten dit ingevulde formulier binnen enkele dagen ingevuld retour zodat wij met jouw Challenge aan de slag kunnen. Bij aanvang op indoor Friesland ontvang jij de Ondernemers Netwerk Challenge envelop met gepersonaliseerde opdrachten. Met deze unieke Netwerk Challenge combineren wij functionaliteit, informatie, motivatie en hippische passie. Wij helpen ondernemers graag met diverse netwerktips. En doe ook mee aan de netwerkquiz met verrassend leuke prijzen!

Programma?
Bij aanvang ontvangt iedere HNT Challenge deelnemer een HNT Goodiebag en een Ondernemers Netwerk Challenge envelop met opdrachten. Vervolgens neem jij de regie in jouw Netwerk Challenge; wij dagen jou uit, jij bepaalt de route! Combineer het aangename met het functionele, kijk de diverse spring- en aangespannen rubrieken, bezoek het gezellige strodorp en doe jouw persoonlijke Challenge opdrachten. Zorg dat je op tijd aanwezig bent bij de HNT netwerkplaats met alle andere Challenge deelnemers om mee te ‘sparren’. De tijdsindeling ontvang je via email.

HNT Netwerkplaats
Ontmoet collega ondernemers in het gezellige strodorp, doe inspiratie op en motiveer elkaar. De unieke Netwerk Challenge is de sleutel naar jouw persoonlijke succes. 

HNT partner
Als deelnemer aan de ondernemers Netwerk Challenge wordt je automatisch HNT partner met een proefperiode van drie maanden. Geïnteresseerde ondernemers met een KVK-nummer kunnen zich aanmelden. Je start met het HNT IntroPakket.

Dit HNT IntroPakket bevat:

  • Logo vermelding in de rubriek met nieuwe HNT partners
  • Toegang tot Indoor Friesland op donderdag 31 oktober 2024 (middag/avond)
  • Deelname aan de HNT Ondernemers Netwerk Challenge op 31 Oktober 2024 tijdens Indoor Friesland
  • Een goed gevulde HNT Goodiebag

Wil jij iemand meenemen op 31 Oktober 2024 die niet meedoet aan de Challenge?
Wil je een collega, familielid of vriend meenemen naar Indoor Friesland om tussendoor ook samen rubrieken te kijken? Neem voor 16 oktober 2024 contact op met Evelien (app/tel. 06-13165997) voor extra toegangsbewijzen.


LET OP:
Op 17 Oktober 2024 sluit de inschrijving voor deze Netwerk Challenge zodat wij de voorbereidingen in dit unieke ‘Matching Netwerk traject’ kunnen doen. Meld je nu aan om zeker te zijn van jouw deelnameplaats (vol=vol).

Indoor Friesland 2024: Netwerk Challenge op 31 Oktober.


Mis deze inspirerende netwerkbijeenkomst niet!
Wij maken netwerken nog leuker en makkelijker!

Volg de updates op deze pagina!

Ontdek de mogelijkheden tijdens jouw unieke Netwerk Challenge!


PARTNERS/SPONSOREN VAN DE ‘HNT ONDERNEMERS NETWERK CHALLENGE’:

Edivorm Marketing, PR & Fashion concepts – Indoor Friesland  – Clickhorse Marketing – Horses2Fly – Salva Ruitersport 

Wil jij als ondernemer deze HNT Ondernemers Netwerk Challenge ondersteunen? 
Voor €25,– excl btw gaat de door jou aangeleverde flyer en/of give-away mee in de goodiebag aan alle deelnemers in deze Netwerk Challenge. Wil jij deze Netwerk Challenge ondersteunen? Bevestig jouw sponsorbijdrage voor 10 oktober 2024 via e-mail aan: contact@hippischnetwerkteam.nl 

VRAGEN?

Neem contact met ons op via:
Tel. 06 – 13 16 59 97 of via e-mail:
contact@hippischnetwerkteam.nl