Grande Trouwambtenaar

Rubriek: Overige diensten

Over dit bedrijf: Grande Trouwambtenaar

Trouwambtenaar te paard. Een cocktail van passie en liefde!

Grande Trouwambtenaar

"Zelf droomde ik van een sprookjeshuwelijk waarin mijn toekomstige man en ik de huwelijksvoltrekking te paard zouden doen. Dit alles op een prachtige locatie zoals aan een strand, bos of park of op eigen locatie.

Deze droom wil ik graag werkelijkheid maken door toekomstige stelletjes met dezelfde liefde en passie voor paarden in hun sprookjeshuwelijk te voltrekken. Een unieke belevenis voor bruidsparen en gasten. Een huwelijksceremonie te paard of jullie favorieten paarden als ringendragers. Samen met mijn Friese paard, Bauke Beer geef ik jullie een adembenemende ceremonie te paard.

Samen met jullie bekijk ik welke mogelijkheden er zijn en hoe jullie de meest mooiste en betoverendste deel van de dag, jullie ceremonie onvergetelijk kunnen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Alleen ik te paard, alleen de bruid te paard, alleen de bruidegom te paard of wij alle drie?

Hebben jullie al kinderen of bruidsmeisjes/jonkers en die willen de ceremonie ook te paard bijwonen? Of wat denken jullie van het paard dat de trouwringen komt brengen die dan mooi zijn ingevlochten in de manen. Wanneer jullie als bruidspaar ook te paard willen arriveren, dan is dit wel op jullie eigen paarden of paarden die door jullie zijn geregeld. 

Om de dag zelf zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, oefenen we een of twee keer van tevoren samen met de paarden. Als dan blijkt dat bepaalde dingen toch niet zo goed lukken, of het risico blijkt te groet, dan moeten we samen een andere oplossing zoeken." 

Ondernemer in beeld: Sandra de Groot

HNT Zilver Partner 020-10

Grande Trouwambtenaar
Sandra de Groot

T. +31 (0)6 - 48 33 07 64
E. grandetrouwambtenaar@outlook.com