Edivorm Reclame & Bedrijfskleding

Rubriek:  Media en reclame, Fashion, Webshop

Bij Edivorm kun je terecht voor jouw veelzijdige marketing en reclame opdrachten. Daarnaast kun je bij Edivorm in de showroom terecht voor mooie relatiegeschenken en een veelzijdig assortiment met bedrijfskleding, teamkleding, zadeldekjes en paardendekens.

Met de roots vanuit een hippisch ondernemersgezin (dit paardenbedrijf werd ruim 50 jaar gerund door de ouders van Evelien) en daarnaast ruim 25 jaar ervaring in het marketing- en communicatievak (vanuit diverse branches), denkt Evelien graag met ondernemende mensen mee! Van marketingadvies, huisstijlontwikkeling, redactiewerk, de realisatie van doeltreffende promotieplannen tot en met het leveren van uniek promotiemateriaal en relatiegeschenken met jouw logo.

Naast de reclamestudio, heeft Edivorm een showroom met een mooie collectie bedrijfskleding en teamfashion voor hem en voor haar. Naast de jarenlange ervaring in het marketingvak (en HBO-/NIMA-B gediplomeerd), heeft Evelien ook het vakdiploma Mode en Kleding Presentatie. Met gevoel voor styling, haar oog voor detail en de ruime productkennis, helpt Evelien ondernemers graag verder met een vakkundig advies. In de showroom van Edivorm tref je veel mooie items aan die uitstekend geschikt zijn in het werk met de paarden of tijdens een evenement zodat jij de ‘goede eerste indruk’ kunt maken! Ook heeft Edivorm ruime keus in sponsoritems zoals zadeldekjes en dekens waar jouw logo op kan. Daarbij heeft Edivorm een eigen borduurstudio zodat ze de diverse items zelf kunnen voorzien van jouw logo. Niet alle logo’s en niet al het textiel is geschikt om mooi te borduren. Vanuit de ruime ervaring helpt Edivorm jou graag met een goed advies. Heb je  nog geen logo? Edivorm ontwerpt logo’s die uitstekend geschikt zijn om mooi te borduren of bedrukken, maar ook super geschikt voor drukwerk en online reclame uitingen. 

Interesse in fijne kwaliteitskleding (met of zonder logo)? Bekijk het fashion en bedrijfskleding assortiment van Edivorm via de webshop (of maak een afspraak in de showroom): Edivorm-shop 

Op zoek naar een marketing- en communicatie specialist met hippische kennis?
Bekijk de veelzijdige mogelijkheden via deze website en neem vrijblijvend contact op >> Edivorm Reclame & Bedrijfskleding.

Ondernemer in beeld: Evelien van Norel

Goud partner: 020-09

Edivorm Reclame & Bedrijfskleding
Evelien van Norel
De Steeg 9A
8191 LD  Wapenveld

Showroom: op afspraak open

Tel. 06-13165997
E-mail: info@edivorm.nl

0